Suomen Vartiomiehet Oy on turvallisuuspalvelujen asiantuntija.

Hälytyskeskuksemme palvelee Sinua
ympäri vuorokauden numerossa 042-48321

Yritys

Suomen Vartiomiehet Oy on vuonna 1993 perustettu kokkolalainen yritys, joka tarjoaa turvallisuusalan palveluja sekä yrityksille, yhteisöille että yksityisten asiakkaiden tarpeisiin.

Tällä hetkellä työllistämme vakituisesti n. 30 vartijaa. Henkilöstömme on saanut kattavan peruskoulutuksen lisäksi erikoiskoulutusta eri tehtäviä varten. Suoritamme piiri- ja paikallisvartioinnin lisäksi mm. järjestyksenvalvojan ja myymälävahtimestarin tehtäviä. Lisäksi osa vartijoistamme on saanut Ilmailuhallituksen hyväksymän turvatarkastajan koulutuksen ja toimii turvatarkastajana Kruunupyyn lentokentällä. Järjestämämme vuosittaiset kertaus- ja lisäkoulutukset takaavat sen, että henkilöstömme pystyy ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoaan koko ajan.

Vuosikymmenten kokemus turvallisuusalalta, vahva paikallistuntemus ja hyvä yhteistyö eri viranomaistahojen kanssa takaa sen, että kykenemme palvelemaan asiakkaitamme tehokkaasti ja luotettavasti. Ammattitaitoiset vartijamme ehkäisevät toiminnallaan ja näkyvyydellään turvallisuusriskien syntymistä ja pystyvät tarvittaessa puuttumaan uhkatilanteisiin nopeasti ja tehokkaasti.

Käyttämämme kalusto ja teknologia on ajanmukaista ja kovimmatkin vaatimukset täyttävää. Hälytyskeskuksellemme on myönnetty Finanssialan Keskusliiton hyväksyntä. Keskuksemme on varustettu uusimmalla tekniikalla ja palvelee asiakkaitamme vuorokauden jokaisena tuntina.

Kartoitamme jokaisen asiakkaamme tarpeet ja turvallisuusriskit yksilöllisesti ja luotettavasti. Huolehdimme siitä, että saat toimivan ja kustannustehokkaan ratkaisumallin. Tarjoamamme turvallisuusratkaisut vastaavat aina asiakkaan toivomaa turvallisuustasoa – oli yrityksesi minkä kokoinen tahansa, räätälöimme juuri sinulle sopivan kokonaisuuden.

Asiakkailtamme saamamme luottamus ja pitkäaikainen yhteistyö kertoo siitä, että toimintamme on ollut tehokasta, joustavaa ja asiakkaidemme yksilölliset tarpeet huomioivaa.